med din støtte er vi et steg nærmere målet!

bli en fast giver som “liten hjelper”

“LITEN HJELPER”

Her har vi samarbeidet med ungdommer og studenter, og utviklet et tilpasset “giver skjema”. Skjemaet er laget for de som ikke har etablert seg helt i arbeidslivet, studenter, eller de som rett og slett ikke har mye å bidra med akkurat nå, men som ønsker å gi likevel.

Det er kjempe spennende og hyggelig at så mange yngre ønsker å bidra, og bruker dette “giver skjemaet” som “liten hjelper”.

Mange tenker nok først at disse mindre beløpene ikke vil hjelpe? 48, 88 eller 128kr høres ikke mye ut… Men om mange gir litt… Så bidrar det til mer enn mange skulle tro.

De som mottar hjelpen, har som regel lite eller ingenting. Men med hjelp fra “liten og store hjelpere” så er dere med på å endre fremtiden til mange barn.

Prøver du å bli lotto millionær?

Du kan nemlig støtte oss GRATIS, ved å velge vår lokale forening Sammen For Afrika Øst til å være din grasrotmottaker, hver gang du prøver lykken.

Dette gjøres ved noen få tastetrykk.
Det er enkelt og helt kostnadsfritt, og du trenger bare å gjøre det en gang!

Send en SMS til nummer 60000 med “GRASROTANDELEN 931396943″ eller scan QR-koden nedenfor.

Gratulerer, du er nå blitt en av grasrotgiverne våre 😍

Det er utrolig hvor lite som skal til for å hjelpe andre, men med disse enkle grepene, er du en del av givernettverket som hjelper til med og spre informasjon, bevissthet og legger til rette for å redde barn gjennom ulike tiltak.

Vi håper selvfølgelig at du vinner i Lotto, og hadde blitt kjempe glade om du hadde satt oss som din grasrotmottaker, og gitt ET LITE BIDRAG, helt uten at det koster deg noen ting som helst, HVER GANG du prøver lykken, ganske bra ikke sant!

Grasrotandelen, hva er det?

Grasrotandelen gir deg som benytter Norsk-Tipping til og spille Lotto eller andre tjenester Norsk-Tipping tilbyr, mulighet til å være med og bestemme hva noe av overskuddet skal gå til.

Her kan man bestemme hvilket lag eller forening som skal få et beløp tilsvarende inntil 7 % av din spillinnsats. Med andre ord, så er dette en ordning for å støtte foreninger som blant annet oss i Sammen For Afrika Øst, uten at det betyr at du betaler noe ekstra hos Norsk-Tipping.

En fantastisk ordning å kunne være med å støtte andre på denne måten.

LA OSS GI flere barn EN GRUNN til Å SMILE å smile

Vi sørger for at støtten og donasjonen deres kommer til god nytte og skaper trygghet og glede.

Litt som disse foreldreløse barna fikk oppleve for noen år siden, etter at et barnehjem i Afrika tok dem inn og tok vare på dem.

Nå sprer de sitt budskap gjennom sang og dans, takket være godhjerta mennesker som dere og ønsket om å bidra til at foreldreløse barn og fattige barnefamilier skal få det bedre.

Alle bidrag, små eller store, hjelper oss til å nå ut til flere barn og hjelpe til der vi får mulighet.

Vi er alle takknemlige for din givervilje og støtte til barna og prosjektene våre!